Ushqimi dhe pijet shijojnë dy herë më shumë kur shërbehen në setet e duhura të enëve. Enët, më konkretisht dizajni dhe ngjyrat e tyre simbolizojnë: pastërtinë, elegancën e gjithashtu kulturën brenda familjes.

Telegrafi Deals sjellë për ju dy sete fantastike të porcelanit me të cilat mund të shërbeheni dhe të shërbeni të tjerët.

Set Porcelani, 20 Pjesë, Home Collection

Ky set porcelani është një kombinim mes klasikes dhe modernes. Me një ngjyrë të kaltër e lehtë, ka një hijeshi dhe elegance dhe është e përshtatshme për 4 persona.

Këtë set fantastik ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 36.90 euro në vetëm 26.90 euro, mjafton të aplikoni kodin Telegrafi27.

Set Porcelani, 16 Pjesë, Home Collection

Me ngjyrë të zezë dhe i ngjashëm me setin paraprak të porcelanit është po ashtu kombinim i modernes dhe klasikes e në të njejtën kohë perfekt për familje.

Këtë set fantastik ju mund ta blini me zbritje nga çmimi 26.90 euro në vetëm 22.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi15.

Që të dy setet janë shumë kualitative dhe mund të vendosen në mikrovalë, ato madje pastrohen shumë lehtë.