Tabletët janë më të vegjël dhe shumë më praktik se sa laptopët. Ju mund ta menaxhoni më lehtë mbajtjen e tyre nëse keni takime të rëndësishme apo prezantime dhe mund të i’u duhet.

Mbajtja e një tableti me vete ngjason me mbajtjen e një libri apo një fletoreje me shënime të rëndësishme, vetëm se në formë digjitale. Është shumë i përshtatshëm për personat që zotërojnë biznese për patundshmëri dhe kanë takime me klientë të ndryshëm, profesorë e gjithashtu edhe studentë.

Nëse po kërkoni një tablet me performanca të mira dhe çmim të volitshëm, tani keni rastin të përfitoni nga zbritja e tabletit iGET SMART W202, 2GB/32GB.

Ju mund ta merrni këtë tablet me zbritje nga çmimi 109.50 euro në vetëm 89.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Tableti ka rezolucion 1280 x 800 pix dhe është i pajisur me procesor të fuqishëm A133 me katër bërthama dhe memorie 2GB RAM. Sa u përket të dhënave ka në dispozicion 32 GB dhe sistemi operativ i tij është Android.