Një stomak i sheshtë dhe me muskuj është ëndërr e secilës femër. Format perfekte trupore ju nxjerrin dyfish më tërheqëse gjatë sezonës së verës.

Ju mund të keni dashuri të madhe për verën dhe detin por jo edhe kur bie puna të pozoni në bikine.

Nëse nuk keni ushtruar fitnes fare këtë vit atëherë këto bikine me zbritje nga çmimi 27.50 euro në vetëm 19.95 euro, janë çka ju duhen e për të përfituar nga zbritja mjafton të shkruani kodin vera22.

Aquawave Bikine, janë me material gome që e bën belin tuaj shumë të ngushtë. Këto bikine vijnë me një kombinim ngjyrash bardhë dhe kaltër ndërsa detajet unike mbi janë rozë e ndezur.