Pikat e zeza, qelizat e vdekura të lëkurës, yndyra e tepërt e bëjnë lëkurën të duket dhe të ndjehet e papastër. Me probleme të tilla nuk jeni të vetmit që përballeni dhe këto papastërti nuk hiqen lehtë, prandaj duhen procedura dhe produkte që ndihmojnë në eliminimin e tyre.

Një produkt i cili ndihmon në eliminimin e pikave të zeza, papastërtive, dhe qelizave të vdekura ju mund ta merrni me zbritje përmes Telegrafi Deals duke përdorur kuponin e zbritjes.

Ky pastrues i lëkurës është një mjet unik për kujdesin e lëkurës me anë të cilit ju mund të hapni poret, masazhoni muskujt e lëkurës, pastroni thellë poret tuaja duke hequr papastërtitë, vajin dhe pikat e zeza.

Një produkt të tillë ju mund ta merrni me zbritje nga 79.00 euro 54.90 euro  duke përdorur kuponin Telegrafi31.

Për një lëkurë të butë, të pastërt dhe rrezatuese, mjafton ta përdorni këtë produkt rregullisht.