Stacioni i karikimit wireless 3in1. Ka dizajn elegant ku mund të karikoni tre pajisje njëkohësisht si celular, dëgjuese dhe orë të mençur. Mbështet karikimin e shpejtë dhe Qualcomm Quick Charge 3.0. Stacioni i karikimit vjen me ngjyrë të bardhë.

Duke marrë parasysh zhvillimin e teknologjik, daljen e pajisjeve të reja në treg dhe gjeneratat e ndryshme brenda familjes, zënkat për baterinë e pajisjeve që i përdor secili janë thjeshtë të pashmangshme.

Nëse doni një: orë, telefon dhe dëgjuese me bateri të plotë brenda të njejtës kohë, ky stacion karikimi është blerja e re që duhet ta bëni dhe vjen me zbritje nga çmimi 49.50 euro në vetëm 39.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Yenkee YAC 5300 3in1, mundëson mbushjen e shpejtë, të tri pajisjeve, në të njejtën kohë. Ka dizajn elegant dhe ngjyrë të bardhë