Nuk ka gjë më të çmuar në këtë jetë sesa fëmija juaj, prandaj secili prind dëshiron që fëmija i vet të rritet duke mësuar, duke i zgjeruar njohuritë e duke e ndjekur suksesin në çdo aspekt të jetës.

Por, siç mund ta dini edhe vet, mësimi duhet të fillojë nga një moshë e hershme dhe kjo më së miri bëhet duke e bërë të kënaqshëm procesin e mësimit për fëmijët.

Një prej mënyrave se si mund ta bëni atraktiv mësimin për fëmijët, është duke i blerë karrige e tavolinë me figurat e preferuara, ku përveç se e shijojnë rehatinë, gjithashtu edhe inspirohen për të mësuar.

Telegrafi Deals sjell tavolinë dhe karrige mësimi për fëmijë me figura Frozen ose Spiderman, varësisht nga preferenca e fëmijës.

Tavolinë dhe Karrige me figura Frozen – veç 27.50 euro!

Tavolina e Dede Disney Frozen shquhet me dizajnin e saj plot ngjyra dhe të bukur. Është krijuar nga plastika me cilësi të lartë dhe ka dy mbajtëse filxhani dhe karrige të integruar.

Është e përshtatshme për fëmijët nga 3 vjeç.


Tavolinë dhe Karrige me figurë Spiderman – veç 27.50 euro!

Tavolina e shquhet me dizajnin e saj me figurën Spiderman dhe të bukur. Është krijuar nga plastika me cilësi të lartë dhe ka dy mbajtëse filxhani dhe karrige të integruar.

Është e përshtatshme për fëmijët nga 3 vjeç.