Çdo prind që dëshiron ta gëzojë fëmijën me një tablet të ri, tani e ka mundësinë ideale për ta blerë një tablet me çmim të volitshëm e performanca moderne.

Tableti Lenovo E8 ka shumë benefite të cilat e bëjnë atë zgjidhje ideale për fëmijë.

Përveç çmimit me zbritje nga 96.22 në 88.52 përmes kuponit Telegrafi8, ju përfitoni edhe shumë performanca, si:

– 4 procesorë 1.3 Ghz
– Ekran 1280 x 800 px me madhësi 8 inç
– Kamerë 5MP dhe 2MP

Ndër tjerash, ky tablet është i ndërtuar me material të kualitetit të fort, përmban aplikacione edukative dhe mund të kontrollohet nga prindërit!

Blijeni tani me kuponin Telegrafi8 për të përfituar zbritjen!