Sikur asnjëherë më parë, orët e mençura janë bërë pjesë e përditshmërisë së shumicës së njerëzve dhe janë patjetër një trend në rritje që nuk duket se ka të ndalur.

E arsyeja se përse orët e mençura po pëlqehen nga të gjithë, kryesisht lidhet me veçoritë e mira shëndetësore që i ofrojnë, së bashku me elegancën.

Pra, jo vetëm se orët e mençura përshtaten me çdo veshje dhe duken bukur në dorën tuaj, por njëkohësisht edhe kryejnë funksione të “doktorit”.

Një prej këtyre orëve është edhe Huawei Watch Fit NEW, e cila përveç tona veçorive të mira, e ka edhe karakteristikën kryesore që e kërkon gjithsecili: ZBRITJEN nga Telegrafi Deals!

Telegrafi Deals po e sjell këtë orë me një zbritje prej 84.5 në 69.50 euro vetëm përmes kuponit TelegrafiDeals.

Pse ia vlen ta blini këtë orë?

Ora ka një kornizë të punuar nga polimeri dhe rrip silikoni, ndërkaq përmes baterisë 180 mAh ju mundëson një jetëgjatësi të baterisë deri në 10 ditë përdorimi.

Si orë e mençur, kjo kryen një varg funksionesh, duke përfshirë:

– I matë rrahjet e zemrës
– Ka oksimetër
– Ka akselerometër
– Ka gjiroskop
– Ka sensor drite dhe GPS
– I matë të gjitha aktivitetet sportive
– Përputhet me Android dhe iOS

Si me marr zbritjen në këtë orë?

Për të përfituar zbritjen prej 84.50 në 69.60 euro, ju duhet ta shkruani kuponin TelegrafiDeals gjatë procesit të blerjes.

Në momentin që e shkruani kuponin TelegrafiDeals, zbritja aplikohet automatikisht dhe ju do të bëheni me orë të re, të mençur e me shumë karakteristika – të gjitha këto duke e kursyer xhepin!