Është shumë e rëndësishme që të kujdeseni për trupin tuaj. Ushqimet dhe ushtrimet fizike janë pa dyshim të nevojshme, por shpesh kërkoni edhe mënyra të tjera për tu dobësuar, pa shpenzuar shumë energji ose pa hyrë në dieta strikte.

Një mënyrë e shëndetshme për tu dobësuar pa pasur nevojë të shkoni në palestër janë suplementet dietale për dobësim, Promo Pharma DIMAGRA. Dimagra është program dobësimi që mundëson të humbni 5 deri në 7 kg, brenda 10 ditëve. Produktet e saj janë me përbërje të ndryshme dhe mund të merren edhe me ushqim.

Dimagra PROTEIN është me përbërje nga hirra e qumështit dhe ju mbanë larg nga ushqimi e në të njëjtën kohë muskujt ju mbesin të tonifikuar. Dimagra DREN ka përbërje bimore dhe largon toksinat dhe lëngjet e tepërta nga trupi. Si dhe Dimagra XALIFOM multiminerale dhe multivitamin, që përveq dobësimit bën edhe detox e gjithashtu ruan masën muskulare.

Seti Dimagra vjen me 3 pako proteina, 1 pako xalifom dhe 1 pako dren dhe mund ta blini nga çmimi 120.00 euro 108.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi10.