Pajisja multifunksionale CONNECT IT inCarz është produkt revolucionar që ju premton se do ta ndryshojë mënyrën se si e përdorni veturën tuaj!

Për t’i rënë më shkurt, tanimë nuk keni nevojë të shpenzoni para herë pas here në blerje të kabllove të AUX-it në mënyrë që t’i lëshoni këngët E preferuara, por mund ta avanconi veturën tuaj në atë mënyrë që ta lidhni me telefon dhe të lëshoni muzikë përmes Bluetooth!

CONNECT IT inCarz është pajisje që përveç se mundëson lëshimin e këngëve, gjithashtu edhe mund t’i pranojë apo anulojë thirrjet, t’ia ulë apo lëshojë zërin radios, etj.

E veçanta e kësaj pajisje është se funksionon me të gjitha llojet e veturave, pavarësisht kur vetura është prodhuar.

Pikërisht kjo pajisje vjen me zbritje nga Telegrafi Deals – ku ju mund ta blini atë me zbritje prej 31%, ku prej çmimit të rregullt 19.50 EURO, ju mund ta blini me vetëm 13.50 EURO!

VËMENDJE: Kjo zbritje aplikohet vetëm pasi e shkruani promo code “Telegrafi” (si në foton e mëposhtme) gjatë procesit të blerjes.