A po kërkoni një monitor të avancuar lojërash e që ofron cilësi të shkëlqyera të imazheve?

Monitori nga LG me teknologji AMD FreeSync, ju mundëson të përjetoni lëvizje të qetë në lojërat me definicion të lartë.

Këtë monitor e gjeni me zbritje nga çmimi 188.50 euro në vetëm 149.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Rezolucioni FHD 1920 x 1080, i cili shfaq detaje të mjaftueshme, do t’ju ofrojë imazhe me cilësi të lartë plot detaje dhe ngjyra të ndezura. Falë këtij rezolucioni, i cila siguron detaje të mprehta dhe shkëlqim të lartë, krijohen kontrast të jashtëzakonshëm dhe ngjyra vërtet besnike, realiste, të cilat janë gjithashtu perfekte nga çdo kënd.

Teknologjia Flicker-free parandalon dridhjet e pakëndshme dhe të padëshiruara të ekranit, falë këtyre teknologjive ka një reduktim të tendosjes së panevojshme të syve gjatë shikimit të monitorit dhe fillimin e lodhjes edhe kur shikoni monitorin për një kohë të gjatë.

Monitori ka një funksion të Black Stabilizer që ju sjell një pamje më të qartë në skajet e errëta të lojës tuaj. Falë teknologjisë ADM FreeSync dhe Dynamic Action Sync ofrohet një imazh me turbullim zero, pa dyfishim ose grisje, dhe siguron një përvojë më të qetë dhe më të shpejtë të lojës pa efekte të bezdisshme.