Pastrimi i shpeshtë është veçori e familjeve kosovare, duke filluar prej pastrimeve ditore, javore e gjithashtu ato pas çdo stine që konsiderohen më të thella.

Mirëmbajtja e shtëpisë tregon edhe një pjesë së kulturës dhe edukatës familjare, prandaj kjo është edhe arsyeja pse i jepni kaq rëndësi. Pavarsisht kësaj çdo ditë e më tepër jeni në kërkim të metodave, produkteve dhe pajisjeve të cilat jau lehtësojnë këtë proces.

Telegrafi Deals ju prezanton me këtë fshesë korrenti 2në1 të cilën mund ta blini me zbritje nga çmimi 509.50 euro në vetëm 429.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Fshesa Xiaomi Roborock S5 Max, pastron çdo cep të shtëpisë tuaj në mënyrë të përsosur. Është e pajisur me një sistem të sofistikuar të navigimit-LIDAR. Ka fuqi thithëse 2000 Pa dhe vëllim të enës së pluhurit 460 ml. Funksionet e fshesës mund të kontrollohet përmes ndihmësave të aplikacionit ose zërit Google Assistant, Alexa.