Pastrimi është parësor për shumë nga ju por gjithashtu ju merr shumë kohë. Obligimet e përditshme dhe punët e shtëpisë rrallë herë ju lënë për të shpenzuar kohë me personat e afërt e sidomos me partnerin tuaj.

Në një moment të caktuar, kur jeni ndjerë të lodhur dhe të dërrmuar nga pastrimi keni ëndërruar një fshesë të cilën do të mund ta drejtonit vetëm me atë të aplikacioneve në telefon.

Një e tillë është Xiaomi Roborock S5 Max, të cilën mund ta gjeni me zbritje nga çmimi 509.50 euro në vetëm 429.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Kjo fshesë me korrent është 2në1 dhe ka sistem të pastërtisë që rrallë e fare e hasni në fshesa të tjera. Procesi i pastrimit do të lehtësohet pasi do të kryhet nga vet fshesa dhe ju do të keni kontroll mbi të.

Në këtë mënyrë me anë të vetëm një pajisje ju do të keni kohë për çdo gjë tjetër dhe do të mbani shtëpinë apo apartamentin tuaj në pastërti të plotë.