Temperaturat e larta kanë filluar ende pa nisur mirë qershori. Nxehtësia e madhe e dielli i fortë gjithmonë jau imponojnë të kërkoni freski dhe fllad kudo që jeni, por veçanërisht në ambiente të mbyllura.

Telegrafi Deals mendon në çdo kohë dhe çdo stinë për ju, në listën e shumë produkteve të domosdoshme, verore, sjellë edhe këtë ventilator të cilin mund ta blini me zbritje nga çmimi 19.90 euro në vetëm 15.92 euro, mjafton të përdorni kodin Telegrafi20.

Një ventilator i tillë ju duhet me patjetër në zyren apo shtëpinë tuaj. Kjo pajisje ka tre shpejtësi të cilat mund t’i ndërroni varësisht hapësirës dhe ambientit ku jeni ose si e preferoni temperaturën.

Vera do t’iu kalojë në mënyrë fantastike me këtë flladitëse, duke jau bërë qëndrimin në zyrë apo shtëpi super të rehatshëm.