Je tu jetu në banesë, por gjithë ke ëndërru me pas një kopsht ku vetë i kultivon bimët, pemët e perimet edhe e shijon rritjen e tyre, po prapë ke heq dorë se ke mendu qe nuk e ke të mundshme?

Telegrafi Deals po ta bën të mundshme këtë dëshirë pavarësisht se ku jeton dhe çfarëdo stine që të jetë.

Me një fjalë Deals po ju njofton me kopshtin e mençur Smart Garden 3 – i cili është një kopsht inovativ i brendshëm që kujdeset për veten dhe rrit barëra, fruta dhe perime të freskëta, me shije për ju.

kopshti i brendshëm Click & Grow punon njësoj si një aparat kafeje me kapsula, por për bimët.

Telegrafi Deals ka kultivuar 20% ZBRITJE në këtë produkt të mençur, ku nga çmimi 105 euro tani e merrni për vetëm 84 euro me kuponin Telegrafi20.