Flokët janë pikë e dobët e secilës vajzë dhe grua dhe jo më kot thonë se gjysma e bukurisë qëndron tek to.

Në vazhdimësi jeni në kërkim të produkteve dhe vitaminave të ndryshme që t’i mbani ato të shëndetshme, të gjata dhe të forta.

Meqë çdo produkt që merret brenda organizmit tuaj ka më shumë efekt, është vështirë të gjeni diçka të besueshme dhe me shije që ndikon pozitivisht tek flokët tuaj.

Telegrafi Deals ju sjellë vitaminat Sugar Bear Hair, në formë çamçakëzi të cilat po aq sa shijojnë kanë edhe efekt të lartë dhe vijnë me zbritje nga çmimi 40.00 euro në vetëm 31.90 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi25.

Thjesht përtypni dhe gëlltisni 2 vitamina në ditë për të marrë të gjitha lëndët ushqyese të nevojshme për të përmbushur qëllimet tuaja të flokëve.

Vitamina Sugar Bear Hair  nuk përmban hormone, kështu që nuk do të ndikojë në flokët tuaj të fytyrës ose trupit dhe pas 3 muajsh, varësisht nga personi deri në 6 muaj do të keni flokë të mahnitëshme.

Rekomandohet për moshat 13 vjeç e lart, moshat nën 13 vjeç duhet të marrin lejen e mjekut.