Gatimi është një prej aspekteve më të rëndësishme në jetët tona. Përtej faktit se ushqimi na duhet për të mbijetuar, në ditët e sotme gatimi është më tepër se aq. Gatimi sot është mënyrë se si ia shfaqim dashurinë miqve e familjes, e madje edhe mënyrë e mirë për t’u relaksuar pas një dite të gjatë.

Kjo është arsyeja kryesore se përse duhet t’i keni pajisjet e duhura në kuzhinë – e një prej të cilave është edhe tenxherja multifunksionale Mate Esperanza 850 W.

Tenxherja multifunksionale Mate Esperanza është më e avancuara në treg e cila ka një sërë karakteristikash që jua lehtësojnë jetën, duke përfshirë tenxheren elektrike, fërgesën e thellë, gatuesin e bukës e ëmbëlsirave, etj.

Kjo pajisje e kursen edhe energjinë elektrike dhe i gatuan ushqimet në kohë rekord duke ju kursyer shumë kohë.

Pikërisht këtë pajisje mbresëlënëse, Telegrafi Deals jua sjell me një zbritje prej 20%

Duke shkruar kuponin Telegrafi20, ju përfitoni zbritje nga 40 euro në 32 EURO!

Blej tani dhe gatuaj lehtë, shpejtë e mirë!