Nëse keni problemi me flokun tuaj dhe dëshironi ta rrisni volumin e tyre, atëherë mos hezitoni pasi zgjidhja është gjetur tashmë.

Partneri juaj Telegrafi Deals ua gjen një shampo adekuat, të cilin mund ta merrni me 30 për qind zbritje vetëm duke përdorur kuponin përkatës.

Bëhet fjalë për Shampo Edelstein Young Y-VOLUME me Aloe vera dhe lëng orizi, i cili është projektuar për t’i shtuar volum dhe energji të pasur flokëve të imët dhe të brishtë.

Ky shampo me efekte rigjeneruese dhe hidratuese krijon një shtresë portokalli në flokë për volum dhe forcë më të madhe të flokëve. Shampo siguron plotësi në boshtin e flokëve nga rrënja deri në maja.

Përdorimi i tij është lehtë, pasi duhet këtë duhet ta aplikoni në mënyrë të barabartë në flokë të larë mirë me ujë të vakët. E masazhoni butësisht dhe më pas e shpëlajeni tërësisht. Nëse është e nevojshme, përsëritni larjen e flokëve.

Ju këtë super shampo mund ta merrni me zbritje nga 7.67 euro5.90 euro përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin Telegrafi30.