Pranvera është periudha për ndryshime dhe sidomos për një praktikë që i përket trupit, mendjes dhe shpirtit.

Është fjala për joga, një ndryshim për të mirë që mund të ja bëni vetës suaj e cila ndikon pozitivisht në përmirësimin e aftësive të përqendrimit, jo vetëm gjatë kryerjes së ushtrimeve, por edhe gjatë jetës së përditshme.

Nuk keni kohë të shkoni në kurse të joga-së atëherë keni mundësinë të ushtroni joga në shtëpi sepse pajisjet që ju nevojiten mund ti gjeni mirë e lirë, e sidomos cilindrin për joga që është më se i nevojshëm pasi që ndihmon në rikuperimin nga dëmtimet muskulare të shpinës dhe këmbëve, po ashtu përmirëson qarkullimin e gjakut pas një stërvitje intensive.

Telegrafi Deals këtë pajisje perfekte ju ofron me 40% ZBRITJE, nga 20 euro, tani e merrni për vetëm 12 euro.

Zbritja aplikohet pasi ta shkruani kuponin Telegrafi40!