LAJMI I FUNDIT:

Çdo verë i njejti debat – a duhet të veshin meshkujt pantallona të shkurta?

Çdo verë i njejti debat – a duhet të veshin meshkujt pantallona të shkurta?

Pothuajse çdo verë diskutohet kjo temë, duhet apo nuk duhet meshkujt të veshin pantallona të shkurta.

Nëse po, pse nuk mund t’i veshin ato në punë?

Në shumicën e kulturave të zyrës, burrave u kërkohet të veshin pantallona me gjatësi të plotë, por kur është vërtet vapë, zor se mund t’iu përmbahen këtyre rregullave, të paktën jashtë zyrës.

Meqë jemi në mesin e qershorit pantallonat e shkurta ose shorcet janë të domosdoshme në garderobën tuaj e tani keni mundësi t’i gjeni edhe me zbritje.

Ju mund t’i merrni këto shorce nga çmimi 29.95 euro në vetëm 19.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin PUSHIMEVERORE.

Këto shorce nga brendi Magnum, janë model për përditshmëri, kanë ngjyrë hiri dhe kanë material tejet të rehatshëm që nuk ju irriton as në ditët më të nxehta.

Përfitoni nga zbritja!

Më shumë