Mi Band 6 është matësi më i ri i aktivitetit nga brendi i njohur Xiaomi, i cili vjen me një sërë karakteristikash e benefitesh për të gjithë ata që vendosin ta blejnë me zbritjen prej 32% nga Telegrafi Deals.

Cilat janë saktësisht benefitet dhe karakteristikat e Xiaomi Mi Band 6?

Ky matës aktiviteti sjell një sërë benefitesh e karakteristikash, të cilat jua renditim më poshtë:

– Ka monitor që jua tregon pulsin e zemrës
– Nëse keni qëndruar ulur gjatë, ora ju tregon të ngriteni në këmbë për arsye shëndetësore
– Ju tregon detaje rreth motit
– I numëron hapat që i keni bërë, distancën që e keni përshkuar dhe kaloritë e djegura
– Ju tregon kualitetin e gjumit, etj.

Këto janë vetëm disa prej të mirave që kjo orë i sjell, pasi që përmes orës ju mund t’i pranoni edhe Notifications që i keni në telefon, t’i pranoni e t’i injoroni thirrjet telefonike, e çdo gjë tjetër.

Linku i këtij produkti mund të ketë përkohësisht probleme teknike shkaku i eventit Black Friday

Më e mira rreth kësaj ore është se Telegrafi Deals jua gjen ma lirë!

Duke e shkruar promo code “Telegrafi” gjatë procesit të blerjes, ju përfitoni zbritje prej 32% dhe e merrni Xiaomi Mi Band 6 për vetëm 44.50 EURO!