Servisimi i kerrit apo ndërrimi i vajit është një prej proceseve më të rëndësishme në mënyrë që të mirëmbahet motori i veturës.

Fillimi i sezonit të dimrit zakonisht është një prej periudhave ideale kur duhet t’ia ndërroni vajin motorit dhe ta përgatitni për temperaturat e ulëta në mënyrë që t’i shmangni dëmtimet eventuale dhe ta siguroni jetëgjatësinë e veturës.

Marrë parasysh këtë, Telegrafi Deals po ju sjell me zbritje vajin e motorit Castrol GTX Ultraclean 10W40 A3/B4 me sasi prej 4 litrave!

Ky vaj është projektuar për t’i parandaluar depozitat e karbonit dhe për t’i zvogëluar depozitat e naftës në mënyrë që të mbrohet motori.

Vaji Castrol 10W40 vjen me zbritje ekstra nga 21.99 EURO në 19.79 euro duke e shkruar kodin promocional Telegrafi10 si në fotografinë e mëposhtme!