Zakonisht burrat dhe djemtë e kanë të vështirë të gjejnë parfum i cili përveç aromës të mirë që duhet të ketë, të jetë i lehtë dhe jo i bezdisshëm.

Një parfum me aromë origjinale sensuale gjithashtu edhe provokuese mund ta gjeni me zbritje përmes Telegrafi Deals.

Ky parfum ka një aromë shumë të lehtë dhe të mirë me notat të larta të freskëta të mandarinës, limonit dhe luleve të portokallit.

Baza ekzotike e këtij parfumi prezanton nota të ëmbla dhe pyjore të vaniljes, zambakut, jaseminit dhe kanellës.

Këtë parfum ju mund ta merrni me zbritje përmes Telegrafi Deals nga 22.90 euro17.90 euro duke përdorur kuponon Telegrafi21.