LAJMI I FUNDIT:

Bëhu pjesë e konferencës AllWeb 2023 – shfrytëzoje zbritjen në Telegrafi Deals!

Bëhu pjesë e konferencës AllWeb 2023 – shfrytëzoje zbritjen në Telegrafi Deals!

AllWeb, ngjarja kryesore për marketingun dixhital, kreativitetin e komunikimit dhe inovacionin në Evropën Juglindore, po rikthehet këtë vit.

Me një grup përmbajtjesh me cilësi të lartë nga folësit ndërkombëtarë, rajonalë dhe vendorë, konferenca premton të jetë një ndryshim i lojës në hapësirën e marketingut dixhital dhe inovacionit.

Dhe ju tashmë mund të bëheni pjesë e kësaj konference me zbritje që ofrohet përmes Telegrafi Deals, ku biletën tuaj mund ta bleni me 20% zbritje, mjafton të përdorni kodin Telegrafi20.

Shihemi në AllWeb 2023!

Më shumë