LAJMI I FUNDIT:
Elfije Boletini

Elfije Boletini

199 Artikuj

Agro Trade hap showroom-in e ri të pijeve – mysafirë special presidenti i Coca-Colas dhe Ujit Tepelena

Agro Trade hap showroom-in e ri të pijeve – mysafirë special presidenti i Coca-Colas dhe Ujit Tepelena

Elfije Boletini
Dënimi i dorasëve, flet axha i 18-vjeçarit të vrarë në Podujevë: Ma ka lënë varrën hapur

Dënimi i dorasëve, flet axha i 18-vjeçarit të vrarë në Podujevë: Ma ka lënë varrën hapur

Elfije Boletini
Njëri nga tre të plagosurit në gjendje të rëndë, Uka thotë se pacienti iu nënshtrua një intervenimi të gjatë kirurgjik

Njëri nga tre të plagosurit në gjendje të rëndë, Uka thotë se pacienti iu nënshtrua një intervenimi të gjatë kirurgjik

Elfije Boletini
Me biçikleta në Prishtinë nga fundi i qershorit, 100 sosh në gjithsej 10 pika

Me biçikleta në Prishtinë nga fundi i qershorit, 100 sosh në gjithsej 10 pika

Elfije Boletini
“Kemi mbet në mëshirën e Zotit”, banorët e Shipitullës ankohen për dëme nga KEK-u – kërkojnë shpronësimin e fshatit

“Kemi mbet në mëshirën e Zotit”, banorët e Shipitullës ankohen për dëme nga KEK-u – kërkojnë shpronësimin e fshatit

Elfije Boletini
Uji depërtoi në shtëpitë e tyre – banorët e lagjes “Prishtina e Re” tregojnë për pasojat pas reshjeve të shiut

Uji depërtoi në shtëpitë e tyre – banorët e lagjes “Prishtina e Re” tregojnë për pasojat pas reshjeve të shiut

Elfije Boletini
Rrjeti Global i Bizneseve të Diasporës, 10 vite suksese dhe bashkëpunime

Rrjeti Global i Bizneseve të Diasporës, 10 vite suksese dhe bashkëpunime

Elfije Boletini
Investimet nga diaspora, Lazim Destani: Duhet të punojmë bashkë që të arrijmë suksese

Investimet nga diaspora, Lazim Destani: Duhet të punojmë bashkë që të arrijmë suksese

Elfije Boletini
A do të ketë dënime për ata që nuk regjistrohen – çfarë thonë nga ASK-ja?

A do të ketë dënime për ata që nuk regjistrohen – çfarë thonë nga ASK-ja?

Elfije Boletini
Mbi 1 milion e 300 mijë qytetarë të regjistruar deri më tani, Qeriqi: Procesi po ecën mirë

Mbi 1 milion e 300 mijë qytetarë të regjistruar deri më tani, Qeriqi: Procesi po ecën mirë

Elfije Boletini
Rasti i Martin Berishajt dhe transferimi i shefit të Njësisë së Veçantë të Hetimeve – çka deklaroi drejtori i Policisë?

Rasti i Martin Berishajt dhe transferimi i shefit të Njësisë së Veçantë të Hetimeve – çka deklaroi drejtori i Policisë?

Elfije Boletini
Pamje nga vendosja e kamerave në veri

Pamje nga vendosja e kamerave në veri

Elfije Boletini
Vendosja e kamerave të sigurisë në veri, Elshani: Do të krijojmë një klimë të sigurisë më të madhe te qytetarët

Vendosja e kamerave të sigurisë në veri, Elshani: Do të krijojmë një klimë të sigurisë më të madhe te qytetarët

Elfije Boletini
“Kushtëzimi” i anëtarësimit të Kosovës në KiE, Musliu-Shoshi: Ndërkombëtarët nuk po kërkojnë asgjë çka nuk është dakorduar Kurti në marrëveshjen e Ohrit

“Kushtëzimi” i anëtarësimit të Kosovës në KiE, Musliu-Shoshi: Ndërkombëtarët nuk po kërkojnë asgjë çka nuk është dakorduar Kurti në marrëveshjen e Ohrit

Elfije Boletini
A po kushtëzohet anëtarësimi i Kosovës në Këshill të Evropës me themelimin e Asociacionit?

A po kushtëzohet anëtarësimi i Kosovës në Këshill të Evropës me themelimin e Asociacionit?

Elfije Boletini
Ilir Peci ushtron detyrat e kryetarit nga objekti i Komunës së Zveçanit: Nga këtu do të jetë më e lehtë të kryejë shërbimet për qytetarët

Ilir Peci ushtron detyrat e kryetarit nga objekti i Komunës së Zveçanit: Nga këtu do të jetë më e lehtë të kryejë shërbimet për qytetarët

Elfije Boletini
U hap panairi Horeca, “Zgjidhje për çdo shef” – Një sinjal pozitiv për gastronominë dhe hotelerinë

U hap panairi Horeca, “Zgjidhje për çdo shef” – Një sinjal pozitiv për gastronominë dhe hotelerinë

Elfije Boletini
Telegrafi fuqizon shërbimet e marketingut duke sjell reklamim atraktiv

Telegrafi fuqizon shërbimet e marketingut duke sjell reklamim atraktiv

Elfije Boletini
U raportua nga gruaja për dhunë, Inspektorati policor thotë se po e heton drejtorin kundër trafikimit me njerëz në Policinë e Kosovës

U raportua nga gruaja për dhunë, Inspektorati policor thotë se po e heton drejtorin kundër trafikimit me njerëz në Policinë e Kosovës

Elfije Boletini
Me emocione dhe entuziazëm 445 kadetë i bashkohen Policisë së Kosovës

Me emocione dhe entuziazëm 445 kadetë i bashkohen Policisë së Kosovës

Elfije Boletini
Bllokimi i disa autobusëve dhe veturave të Kosovës në Serbi, një qytetar tregon se policia serbe është duke i marr në pyetje

Bllokimi i disa autobusëve dhe veturave të Kosovës në Serbi, një qytetar tregon se policia serbe është duke i marr në pyetje

Elfije Boletini
Serbia bllokon disa autobusë e vetura të Kosovës në pikëkalimin kufitar me Kroacinë, flet njëri nga pronarët e kompanisë

Serbia bllokon disa autobusë e vetura të Kosovës në pikëkalimin kufitar me Kroacinë, flet njëri nga pronarët e kompanisë

Elfije Boletini
Prishtina hapi dyert e trashëgimisë dhe inovacionit në panairet e Turizmit dhe Edukimit

Prishtina hapi dyert e trashëgimisë dhe inovacionit në panairet e Turizmit dhe Edukimit

Elfije Boletini
Gjithçka nga vrasja e rëndë në Ferizaj, mjeku flet për gjendjen shëndetësore të 15-vjeçarit të plagosur

Gjithçka nga vrasja e rëndë në Ferizaj, mjeku flet për gjendjen shëndetësore të 15-vjeçarit të plagosur

Elfije Boletini