Nëse keni problemi me lëkurën tuaj tuaj dhe dëshironi ta rigjallëroni atë duke i dhënë butësi dhe shkëlqim, atëherë mos hezitoni pasi zgjidhja është gjetur tashmë.

Partneri juaj Telegrafi Deals ua gjen një maskë të tillë, të cilën mund ta merrni me 30 për qind zbritje vetëm duke përdorur kuponin përkatës.

Bëhet fjalë për maskën zbutëse Astra për rigjallërimin e lëkurës. Kjo maskë pëlhure është në gjendje të hidraton lëkurën me një përzierje të pasur të përbërësve të çmuar qetësues.

Kjo maskë ofron një ndjesi të thellë lehtësimi dhe mirëqenieje, duke ofruar zbutje dhe hidratim.

Është gjithashtu e përshtatshme si trajtim pas diellit, për një pushim në butësi dhe relaksim.

Ju këtë super maskë mund ta merrni me zbritje nga 6.37 euro4.90 euro përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin Telegrafi30.