A jeni duke kërkuar një orë të mençur e cila përveç se është tejet e qëndrueshme, gjithashtu ka edhe çmim të volitshëm? Nëse po, atëherë Amazfit GTR 42mm është zgjidhja juaj!

Amazfit GTR 42mm është orë e mençur e kualitetit të lartë e dizajnuar duke pasur tërë kohën në mendje qëndrueshmërinë.

Ora është rezistente ndaj ujit, që nënkupton se nuk dëmtohet nga shiu, spërkatjet e as me pak not.

Ekrani i orës është i bërë me teknologjinë Corning Gorilla Glass DX+, duke siguruar që investimi juaj nuk shkon fare huq.

Krahas kësaj, Amazfit GTR 42mm ka GPS i cili ju mundëson t’i evidentoni aktivitetet dhe të shihni statistika në kohë reale, duke përfshirë:

– Distancën sa keni ecur
– Shpejtësinë mesatare
– Ritmin
– Kaloritë që i keni djegur, etj.

Ora po ashtu ka Stopwatch, e monitoron gjumin, rrahjet e zemrës, ju dërgon Notifications që i merrni në telefon, e çdo gjë tjetër!

Thënë më thjesht, kjo është mundësia juaj ideale që të bëheni me orë të mençur, e cila vjen me çmim ekskluziv për vetëm 123.20 EURO duke shkruar kuponin Telegrafi20.