Teknologjia ka arritur deri në atë pikë sa është bërë mani, pothuajse asgjë në jetën personale dhe atë profesionale nuk mund të kompletohet pa të.

Secili zbulim i ri apo pajisje e re elektronike zgjon kurreshtjen tuaj për ta marrë. Pas kompjuterëve dhe laptopëve, telefonat e menqur dhe tabletët janë bërë trend dhe nevojë.

Nëse po mendoni t’i blini dikujt një tablet për ditëlindje, përvjetor apo ndonjë rast të veçantë, janë 5 arsye pse duhet ta bëni këtë:

  • Shfrytëzohet në vend të librit për lexim
  • Komunikimi dhe shikimi i programeve të preferuar bëhet më i lehtë
  • Zëvendëson lehtësisht laptopin
  • Mund t’i përdorni nëpër takime të rëndësisshme për prezantim apo shënime
  • Nuk kushtojnë shumë dhe nuk dëmtohen lehtë

Telegrafi Deals jau rekomandon tabletin Apple iPad Air 2022 e që mund ta merrni me zbritje nga çmimi 662.50 euro në vetëm 599.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Ky tablet ka një kamerë ultra të gjerë 12 MPx, e shkëlqyeshme jo vetëm për të bërë fotografi, video, por edhe për të bërë thirrje video, gjithashtu mbështet time lapse dhe slow motion.

Apple iPad Air ka ngjyrë të kaltër dhe mikrofona të dyfishtë dhe altoparlantë stereo.