LAJMI I FUNDIT:

100 euro zbritje në kursin që garanton punësimin me mbi 500 euro rrogë

100 euro zbritje në kursin që garanton punësimin me mbi 500 euro rrogë

Jungle është kompani për shërbime dhe trajnime, qëllimi kryesor i së cilës është t’i trajnojë dhe aftësojë studentët për tregun e punës, në të njejtën kohë t’iu krijojë mundësi më të mira për ngritje në karrierë.

Një ndër ndër shumë programe është edhe ai i menaxhimit. Programi i menaxhimit të projektit u lejon studentëve ta perfeksionojnë talentin e tyre rreth menaxhimit, projektimit, teknikave dhe mjeteve të koordinimit të projektit. Ky program fokusohet në vënien në praktikë të njohurive dhe aftësive duke zhvilluar projekte të jetës reale.

Çfarë do të mësoni?

– Bazat e menaxhimit të projektit
– Fillimi i projektit, fushëveprimi dhe struktura
– Udhëheqja e projektit, formimi dhe menaxhimi i ekipit
– Planifikimi dhe përzgjedhja e projektit
– Aktivitetet e projektit dhe planifikimi
– Menaxhimi i vlerave të projektit, buxhetit dhe kostove
– Ekzekutimi i projektit dhe matja e progresit
– Agile Project Management
– Monitorimi, analiza dhe kontrolli i projektit
– Mbyllja e projektit

Pagesa dhe kohëzgjatja e programit

Kohëzgjatja e këtij e programi është plot 6 muaj, ku përgjatë 100 orëve ligjërata ju do të mësoni çdo gjë teorike e praktike për t’i menduar, konceptuar e implementuar projektet e industrive të ndryshme.

Ligjëratat mbahen çdo të marte dhe të enjte, duke filluar nga ora 18:00 deri në 20:00.

Për të gjithë të interesuarit rreth këtij programi Telegrafi Deals, ofron zbritje 100 euro dhe mundësi pagese deri në 10 këste përmes kuponit Telegrafi10.

Suksesi i garantuar pas përfundimit të programit

Deri më tani, Jungle ka trajnuar qindra studentë për Project Management dhe përqindja e suksesit të punësimit të tyre është mbi 90%.

Tre ligjëruesit e këtij programi, Ema Zeqiraj, Albion Hasani dhe Lorika Halili sigurohen që t’i pajisin studentët me metodat më moderne të menaxhimit të projekteve, duke i bërë plotësisht të gatshëm për një treg të punës i cili vazhdimisht ka nevojë për këta profesionistë!

Veç kësaj, statistikat në platformën matëse Rroga.com tregojnë se eksperienca e punës më pak se 1 vjeçare në këtë industri garanton rrogë mbi 800 euro, e cila rritet mbi 1,000 euro pas një viti eksperiencë.

Prandaj, bëjeni ndryshimin e duhur në karrierë – ose fillojeni një të re duke përfituar nga zbritja e Telegrafi Deals!

Artikull i sponzorizuar

Më shumë