Nëse dëshironi që të zmadhoni përmbajtjen në ekran pa humbur rezolucionin ose mprehtësinë e pamjeve, njëra prej zgjidhjeve më të duhura është ky monitor LG.

Këtë monitor ju mund ta merrni me zbritje nga 282.50 euro239.50 euro vetëm duke përdorur kuponin TelegrafiDeals.

Falë formatit të tij ky produkt zgjeron sipërfaqen në ekran për 32% më shumë dhe paneli IPS që ka lejon ngjyra konstante në këndin e shikimit 178º.

Për këtë produkt ju gjithashtu keni mundësi që ta merrni deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 23.54 euro në muaj.