Me filmin, serialin ose lojën tuaj të preferuar shkon gjithmonë diçka për të ngrënë ose pirë. Ka raste kur edhe nëse jeni në zyre nuk keni kohë të dilni në pauzë si shkas i stër-ngarkesës dhe porositni kafe ose ushqim dhe u duhet të hani teksa punoni.

Nga derdhja aksidentale e lëngjeve dhe pijeve mund ta dëmtoni tastierën tuaj, por kjo nuk ka gjasa të ndodhë nëse vendosni ta porositni tastierën SteelSeries Apex 3, US. Kjo tastierë është e papërshkueshme nga uji dhe lëngjet e tjera për shkak të klasës së mbrojtjes IP32.

Tastiera është e pajisur me çelësa me fërkim të ulët për përdorim pothuajse të padëgjueshëm dhe qëndrueshmëri të pakrahasueshme. Funksionaliteti i tyre është i garantuar për më shumë se 20 milion goditje. Tastiera ka një aksesor të thjeshtë dhe të sigurt magnetik që ofron mbështetje për tërë dorën.

Tastierën SteelSeries Apex 3,US, në ngjyrë të zezë mund ta blini me zbritje nga çmimi 76.50 euro në vetëm 64.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.