Nëse veç keni qenë duke kërkuar televizor të ri gjigant apo tani jeni duke e kuptuar se mund t’ju hyjë në punë një i tillë, siç duket ky vikend rezulton të jetë shumë me fat për ju.

Telegrafi Deals ju sjell zbritjen në këtë televizor prej 599.00 në 539 EURO duke e shkruar promo code “Telegrafi10” gjatë procesit të blerjes në KËTË LINK.

Televizor Viviax Ultra HIGH DEFINITION me madhësi 65 inç

Ky televizor i ri vjen me teknologjinë SMART dhe ka rezolucion 4K me një gamë të lartë dinamike ngjyrash (HDR) duke pasur ndjenjën se imazhi që po e shikoni është më afër sesa syri ynë.

Çdo film, serial, e madje edhe lajmet e politikës duken më të mira në këtë rezolucion i cili ka 4 herë më shumë pikselë sesa rezolucioni i plotë HD.

Televizori posedon sistem operativ Android 9.0 me 1.5GB RAM dhe 8GB memorie për ruajtjen e aplikacioneve. Gjithashtu televizori ka dizajn modern të hollë.

Linku i këtij produkti mund të ketë përkohësisht probleme teknike shkaku i eventit Black Friday

Telegrafi Deals sjell super zbritje në këtë televizor i cili ka vetëm 5 copë në stok dhe mund shumën prej 539.50 euro mund ta paguani deri në 12 këste.

VËMENDJE: Zbritja aplikohet vetëm pasi ta keni shkruar promo code “Telegrafi10” gjatë procesit të blerjes!