Një pjesë të madhe të energjisë në përditëshmëri e merrni nga gjumi dhe ushqimi. Kur gatuani shumë ushqime dhe u teprojnë, një mënyrë e mirë e ruajtjes së tyre është mbështjellja hermetike dhe vendosja në frigorifer.

Por jo të gjithë frigoriferët kanë kualitetin, fortësinë dhe detajet tjera elementare që çdo cop ushqimi që vendoset brenda të qëndrojë e freskët.

Frigoriferi Samsung RB3VRS100SA, është çka Telegrafi Deals jau rekomandon e gjithashtu jau mundëson zbritjen nga çmimi 449.00 euro në vetëm 369.00 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi18.

Ky frigorifer kontrollon vazhdimisht temperaturën dhe injekton ajrin e ftohtë përmes vrimave të vendosura strategjikisht. Çdo pjesë e ushqimit qëndron e freskët për shumë më gjatë. Pavarësisht nga pesha e ushqimit, ju mund të lini në mënyrë të sigurt edhe gjëra të rënda.

Ushqimi do të ftohet në mënyrë perfekte kudo që të jetë. Sistemi gjithëpërfshirës i ftohjes, ftohë çdo ndarje dhe çdo cep në mënyrë të barabartë.