Këpucët me taka të larta janë dashuria e çdo femre, kjo sepse ato u japin konfidencën, elegancën dhe gjatësinë e dëshiruar në secilin rast të veçantë.

Takat kombinohen bukur me fustane, kostume, funde të shkurta por edhe me xhinse e pantallona të thjeshta. Nëse mbajnë ngjyrat e duhura ato përshtaten mirë në çdo stinë, sidomos gjatë daljeve në mbrëmje apo eventeve të rëndësishme.

Përparësi tjetër e tyre është jo vetëm gjatësia që u falin teksa i keni mbathur, por në të njejtën kohë theksojnë vijat e trupit tuaj. Kur keni mbathur taka, shpina dhe krahët janë gjithmonë drejt dhe në përputhshmëri, ndërkaq gjoksi dhe të pasmet duken më të formësuara.

Nëse po kërkoni taka të tilla tani mund t’i gjeni me zbritje nga çmimi 24.95 euro në vetëm 14.95 euro mjafton të shfrytëzoni kodin MELODIA23.

Këto këpucë me taka kanë shumë ngjyra, që janë lehtë të kombinueshme e dizajni i tyre është jashtëzakonisht unik.