Për një pjesë të madhe të njerëzve, koha më e mirë e vitit është DIMRI! Kjo sepse shumicës së njerëzve u pëlqen të rrinë brenda në shtëpi për ta shijuar ngrohtësinë e rehatinë teksa shikojnë seriale, lexojnë libra – ose ushtrojnë!

Por jo gjithherë është lehtë ta motivoni veten të ushtroni sepse jeni dembel dhe përtoni të çoheni nga divani!

Prandaj, mënyra më e mirë për ta bërë një trup të cilin me vetëbesim e krenari e zbuloni gjatë stinës së verës, është duke u kujdesur për trupin tuaj gjatë stinës së dimrit!

Këtë mund ta bëni duke e blerë biçikletën eliptike Capriolo, të cilën Telegrafi Deals e sjell për ju me 55 EURO ZBRITJE!

Duke shkruar kuponin Telegrafi20, ju përfitoni 20% zbritje në këtë biçikletë e cila i ka këto benefite:

– Ju ndihmon të humbni peshë tepër shpejtë
– E përmirëson shëndetin e zemrës
– I largon dhimbjet e ndryshme duke i forcuar muskujt e këmbës dhe shpinës
– Nuk keni nevojë për aftësi të veçanta që të ushtroni në këtë biçikletë

Kështu që, kujdesuni për trupin tuaj dhe përfitoni nga zbritja prej 276.99 në 221.56 EURO përmes kuponit Telegrafi20.