Rrobat dhe gjërat e reja në përgjithsi gëzojnë tej mase fëmijët, e lumturia e fëmijëve sigurisht është qëllimi kryesor i çdo prindi.

Me rritjen e çmimeve është bërë pothuajse e pamundur t’u bleni të gjitha gjërat që dëshirojnë, por  në qoftë se ka një kohë të gjatë që kanë kërkuar një palë trenerka të reja, atëherë mundësia ideale është tani.

Duke shfrytëzuar kodin DIMER, ju mund të përfitoni prej zbritjes së këtyre trenerkave nga çmimi  65.00 euro në vetëm 39.00 euro.

Trenerkat pra janë model për fëmijë dhe kanë ngjyrë të zezë dhe janë nga brendi i njohur Puma.