Ndiheni të pasigurt në shtëpi apo dëshironi të shihni të filmuar çdo lëvizje brenda oborrit tuaj? Kamera e sigurisë është zgjedhja ideale.

Partneri juaj Telegrafi Deals ua gjen një kamerë të tillë të cilën mund ta merrni me zbritje vetëm duke përdorur kuponin përkatës.

Bëhet fjalë për TP-LINK Tapo C310, një kamerë e jashtme e fuqishme me rezolucion të lartë (3 MP (2304 × 1296)) dhe shikim natën në një distancë deri në 30 metra.

Kjo kamerë ofron audio me dy drejtime, zbulim lëvizjeje dhe lidhje me kabllo (RJ45) / wireless (WiFi 802.11 b / g / n).

Ju këtë kamerë mund ta merrni me 10 për qind zbritje apo nga 88.50 euro në 74.50 euro përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin TelegrafiDeals.