Jaknja, dorëzat, shalli e kapela janë gjithsesi të nevojshme për dimër, por rëndësinë më të madhe duhet t’ia kushtoni çizmeve tuaja.

Gjithmonë kujdesuni që ato të jenë cilësore, jo vetëm sa i përket materialit të ngrohtë, të brendshëm por edhe pjesës me të cilën shkelni në tokë e që mund të jetë e rrëshqitshme.

Super cilësore dhe me zbritje nga çmimi 102.95 euro, në vetëm 89.95 euro, duke shfrytëzuar kodin MELODIA23, ato bëhet tuajat duke kursyer dhe duke përfituar njëkohësisht për vete në këtë kohë të ftohtë.

Këto çizme janë model për meshkuj, kanë dizajn të veçantë dhe janë tejet të përshtatshme për motin por gjithashtu për rehatinë e këmbëve tuaja.