A ju ka ndodhë ndonjëherë që në momentin më dramatik të lojës online tastiera juaj të mos funksionojë?!

Tastiera e lojërave të cilën mund ta personalizoni me Logitech Gaming e gjeni vetëm përmes Telegrafi Deals. Nervoza më nuk do të jetë pjesë e lojës e loja do të shijojë dyfish me operimin që ofron Logitech Gaming.

Kjo tastierë ofron reagime të sakta të butonave, mbështetëse për dorë e gjithashtu ndriçim të ndryshëm në zona të caktuara. Ka gjithashtu panel kontrolli multimedial dhe është rezistente ndaj derdhjeve dhe papastërtive.

Me një gjatësi të kabllos që është 1.8 m dhe USB 2.0 lidhet lirshëm me kompjuter. Kjo tastierë vjen me lirim nga çmimi 58.50 euro në vetëm 49.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.