Nëse veç jeni si ne, sigurisht e keni problemin që në disa vende apo dhoma të vendit ku jetoni, nuk ua rrokë aq mirë Wi-Fi!

Por, zgjidhja për këtë problem është shumë e thjeshtë!

Pajisja që ndryshe njihet si “WiFi Extender” është ajo që ju ndihmon ta shpërndani rrjetin tuaj në distanca më të largëta.

Telegrafi Deals ju sjell një pajisje të tillë me super zbritje prej 25.50 në 17.50 euro dhe e cila ju ndihmon që përmes 2 antenave të jashtme ta mbuloni çdo cep të shtëpisë tuaj.

Mjafton që ju ta shtypni butonin WPS në router, pastaj ta shtypni butonin kryesor dhe vetëm e shijoni internetin më të shpejtë ndonjëherë.

Për ta blerë këtë pajisje, ju duhet ta shkruani kuponin Telegrafi në mënyrë që të aplikohet zbritja dhe mund të paguani deri në 12 këste!