Siguria juaj dhe familjes tuaj, sidomos kur udhëtoni jashtë vendit është dhe duhet gjithmonë të jetë primare. Në këtë kohë me diell dhe nxehtësi fundjavat më së miri kalohen në bregdet, sidomos në atë shqiptar, që është shumë afër e mund të shkoni për disa orë me veturë.

Nëse mendoni të bëni nisjen në orët e mbrëmjes është shumë mirë të blini kamerën e pasme TrueCam H7, që mund të kap të gjitha detajet e udhëtimit tuaj. Kjo kamerë mund të regjistroj edhe kur ka ndriçim të dobët por edhe shumë të fortë. Cilësia e fotografisë 2.5K ju mundëson t’i shihni jo vetëm veturat mbrapa por edhe markat e tyre e në të njejtën kohë edhe personin që është duke e vozitur.

Dimensionet e kamerës TrueCam H7 janë fantastike pasi nuk pengojnë pamjen në asnjë mënyrë. Këtë kamerë mund ta blini me zbritje nga çmimi 54.50 euro në vetëm 45.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.