Është koha ideale për skijim në vende malore e bëhet akoma më emocionuese në qoftë se ju jeni adhurues i skijimit.

Të gjithë ata që me të vërtetë e duan skijimin e dinë se është tejet e rëndësishme pajsija me të gjitha veshjet, aksesorët dhe të gjitha elementet tjetra.

E në qoftë se po kërkoni një jakne të përshtatshme edhe për mot të ftohtë edhe për skijim keni rastisur tek vendi i duhur.

Përmes Telegrafi Deals, ju do të keni mundësi të bleni me zbritje këtë jakne nga çmimi 162.95 euro në vetëm 129.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin MELODIA23.

Kjo jakne Elbrus është model për meshkuj dhe ka një dizajn unik e me shumë ngjyra, detaj që ju jep hapësirë ta kombinoni me shumë rroba të tjera.

Me material shumë kualitativ e që nuk irriton trupin dhe nuk ju shkakton djersitje, këtë jakne mund ta përdorni si për skijim ashtu edhe për përditshmëri.