LAJMI I FUNDIT:

Shfrytëzo ofertën – blej me zbritje maicën në Telegrafi Deals

Shfrytëzo ofertën – blej me zbritje maicën në Telegrafi Deals

Kur bëhet fjalë për modën e meshkujve, përzierja e përsosur e stilit, sofistikimit dhe rehatisë është një pasqyrim i vërtetë i personalitetit të dikujt. 

Të tilla janë edhe maicat që mund të vishen në përditshmëri, për një ecje të shkurtë apo edhe kafe me miqtë. 

Një maicë të tillë e gjeni me zbritje në Telegrafi Deals nga 12.95 euro7.95 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin MELODIA23. 

Vërejtje: Kjo zbritje vlen vetëm online përmes kodit të Telegrafi Deals   
 

Më shumë