Mausi është pajisja më e rëndësishme për të zhvilluar një lojë fantastike. Performancat e tij duke filluar nga: kliku, shpejtësia si dhe forma e përshtatshme e tij për përdorim, janë vetëm disa nga veçoritë që shikohen para se ta bleni një të tillë.

Aq sa ka rëndësi vet mausi ka edhe mauspad-i në të cilin vendoset, pasi madhësia dhe materiali i tij do t’ju jap siguri dhe rehati teksa jeni duke luajtur.

Një të tillë mund ta gjeni në zbritje nga çmimi 11.50 euro në vetëm 8.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals deri sa jeni duke e porositur.

Mauspad Lenovo Legion Gaming Control, është në madhësinë e duhur për të mbajtur nën kontroll lëvizjen e mausit e në të njejtën kohë tërë lojë. Falë madhësisë L e gjithashtu pëlhurës, që ka kombinim me gomë, shënjestrimet tuaja do të perfeksionohen.

Ky mauspad përveç se lejon lëvizje më të saktë të mausit, me ndihmën e tij fitorja në të gjitha lojërat e preferuara do të jetë e garantuar, gjithashtu ju do ta mbroni tavolinën nga dëmtimi i lëvizjeve të shpejta.