Tastiera dhe mausi kryejnë një pjesë të madhe të punës derisa jeni në kompjuter, thënë më mirë me anë të tyre procesi i veprimit në kompjuter është më i shpejtë dhe më i lehtë.

Nëse po kërkoni maus dhe tastierë të re, atëherë ju mund ta gjeni si set me zbritje nga çmimi 23.50 euro, në vetëm 15.50 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin TelegrafiDeals.

Ky set përfshin tastierë me wireless dhe maus optikë për përdorim të përditshëm, falë dizajnit ergonomik përshtatet me dorën e majtë dhe të djathtë. Ka senzor me ndjeshmëri 1000 dpi dhe tre butona me rrotë mekanike, ndërsa tastiera ka sistem çek shkronjash.

Nxito dhe përfitoni nga kjo super ofertë!