Me e pas rrjetin e shpejtë të internetit e me i kry punët pa vonesë është kërkesë e secilit prej nesh qe i lë punët në momentin e fundit.

Për këtë arsye, tani në Deals ruterat vijnë me zbritje të ndryshme që ta mundësojnë internetin super të shpejtë.

Router Mercusys MW305R

Ky është ruteri i cili siguron një pajisje të qëndrueshme Wi-Fi dhe është ideal për transmetim HD, lojra online dhe shkarkime të shpejtë. Komponentët të cilët i përmban janë me cilësi të lartë, duke përfshirë setin e çipave MediaTek, të cilët mundësojnë që ruteri të jetë shumë i fuqishëm.

Ruterin tani mund ta blini me 27% zbritje me çmim nga 18.50 euro në vetëm 13.50 euro. Përdorni kodin TelegrafiDeals për ta shfrytëzuar zbritjen.

Router Mercusys MW325R, 4x antena, 2.4 / 5 GHz

Ruteri me 4x antena nga Mercusys mund të mbulojë me rrjet një sipërfaqe prej 500 metra katrorë, operon në brezin 2.4 GHz dhe siguron një normë transferimi të të dhënave prej 300 Mbps.

Ruterin tani mund ta blini nga 18.50 euro në vetëm 14.50 euro. Përdorni kodin TelegrafiDeals për ta shfrytëzuar zbritjen.

Ruter Xiaomi Mi Router 4C

Është ky ruteri i cili me përmasa të saj 188 x 175 x 100.5 mm dhe memorie RAM 64MB ofron frekuencë 2.4 GHz dhe shpejtësi të transmetimit WiFi 300MB/s.

Blini ruterin me zbritje nga 23.50 euro në vetëm 18.50 euro. Përdorni kodin TelegrafiDeals për ta shfrytëzuar zbritjen.

Mos u merakos për shpejtësi të rrjetit me këta super rutera.