Një laptop i projektuar që jep një performancë të shkëlqyer është i domosdoshëm për të gjithë ata të cilët punojnë në zyrë apo shtëpi.

Një laptop të tillë ju mund ta gjeni përmes Telegrafi Deals me zbritje vetëm duke përdorur kuponin përkatës.

Ky laptop është i pajisur me karakteristika të shkëlqyeshme me një bateri me kapacitet të lartë dhe me jetëgjatësi minimale deri në 8.5 orë.

Si karakteristikë tjetër e këtij laptopi është tastiera numerike, siguria, memoria me opsionet e ruajtjes së nivelit të lartë që ju japin një ditë pune të qetë çdo ditë.

Ju këtë laptop mund ta merrni me zbritje nga 355.50 euro 299.50 euro përmes Telegrafi Deals duke shfrytëzuar kuponin TelegrafiDeals.

Gjithashtu ju këtë produkt mund ta merrni me kredi deri në 12 këste pa kamatë për vetëm 29.62 euro në muaj