Pa zhurmë, me jetëgjatësi të gjatë të baterisë dhe me shumë funksione të ndryshme është seti Logitech MK295 Silent. Këtë super set tani mund ta merrni me zbritje përmes Telegrafi Deals.


Set (tastierë + maus) Logitech MK295 Silent, i zi

Një nga setet më të shitura të pajisjeve teknologjike tani vjen me zbritje. Seti vjen me një dizajn elegant dhe është i pajisur me teknologji ekskluzive që eliminon më shumë se 90% të zhurmës së tastierës dhe mausit.

Jetëgjatësia e tastieres është deri në 36 muaj, 2x bateri AAA, ndërsa mausi deri ne 18 muaj, 1x bateri AA dhe lidhet me anë të marrësit miniaturë USB deri në 10 metra largësi.

Tastierën dhe mausin tani mund ta blini me 23% zbritje nga 38.50 euro në vetëm 29.50 euro. Përdorni kodin TelegrafiDeals për ta shfrytëzuar zbritjen.

Këtë set rrallëherë e gjeni me këtë çmim, ndaj përfito nga zbritja dhe bëjini vetes dhuratë.