Të gjithë ata që janë të pasionuar pas lojërave kanë nevojë për një tavolinë që jua mundëson një lojë të rehatshme.

Prandaj Telegrafi Deals ju sugjeron një tavolinë të tillë në të njëjtën kohë edhe me zbritje, duke shfrytëzuar kuponin TelegrafiDeals nga çmimi 226.50 euro në vetëm 159.50 euro.

Kjo tavolinë lojërash ka një strukturë të qëndrueshme çeliku e cila gjithashtu ka hapësirë të bollshme për pajisje të ndryshme kompjuterike, dhe ka hapësirë të mjaftueshme për këmbët tuaja nën të.

Si veçori tjetër e kësaj tavoline është se përshtatet me të gjitha llojet e mausit dhe mënyra se si është dizajnuar ofron një komoditet të lartë për përdoruesit

Si karakteristikë tjetër për këtë tavolinë është madhësia e sajë që mundëson mbajtjen e shumë gjërave siç janë kufjet apo shishet. Gjithashtu me këtë tavoline ju mund ta evitoni rrëmujën e kabllove që mund të ju bezdisin gjatë lojës.

Përjeto lojë të rehatshme më tavolinën Nitro D12.