Përkujdesja ndaj lëkurës në zona të ndryshme të trupit është shumë e rëndësishme. Në këtë mënyrë mbroheni nga irritimet dhe sëmundjet e lëkurës por gjithashtu dukeni më bukur dhe më tërheqës.

Lëkura e butë dhe rrezatuese ju jep edhe vetbesim dhe pa marrë parasysh se çfarë vendosni të veshni nga garderoba juaj do të ndiheni reaht në të.

Telegrafi Deals ju prezanton me disa produkte esenciale për kujdesin e lëkurës që nuk kushtojnë shumë por duhet t’i keni patjetër.

Set për Pastrimin e Trupit,Balmy

Ky set fantastik 6në1, ju shërben për tush dhe banjë në përditshmëri.

SFUNGJER NATYRAL LOOFAH BATH: I dizajnuar posaçërisht për të hequr lëkurën e vdekur dhe nxit qarkullimin e gjakut

POUF PËR BANJË: Ka madhësi të mesme duke formësuar shkumë gjatë banjës

RRIP NATYRAL SIZAL: Arrin në të gjitha pjesët e papastërtive të trupit

-GUR SHTUFI VULLKANIK: Heq lëkurën e vdekur nga zonat e vrazhda të këmbëve tuaja

-DISQE PËR PASTRIMIN E FYTYRËS: Pastron thellësisht pikat e zeza duke pastruar lëkurën me efektin e tij piling

Këtë set ju mund ta merrni me zbritje nga çmimi 12.99 euro në vetëm 5.99 euro mjafton të përdorni kodin Telegrafi54.

Gurë Vullkanik për Pastrimin Lëkurave të Vdekura,Balmy

Duke marrë parasysh: thatësinë, materialin e këpucëve që i mbathni por edhe sëmundjet apo irritimet e lëkurës, shumë shpesh lëkura e vdekur e këmbëve është e padurueshme.

Përveç se është irrituese dhe e papastërt, duket shumë keq, sidomos në raste kur mbathni sandale. Guri që shërben për këtë problem vjen tani me zbritje nga çmimi 7.99 euro në vetëm 4.99 euro, mjafton të shfrytëzoni kodin Telegrafi38.

Pas banjës, fërkoni thembrën e zbutur dhe zonën e ngurtësuar në bërryla me ujë të ngrohtë me një gur shtuf në ujë të nxehtë. Ky gur do të largojë lëkurën e vdekur dhe do t’iu mahnis me rezultatin.